top of page

10 ÅRS ERFARING

- Det gør en forskel - også for vores kunder

JD-Entreprise ApS blev stiftet i 2013 og lige siden har vi stræbt efter at være den bedste og foretrukne samarbejdspartner i fejebranchen, og det har resulteret i at vi nu er sjællands største. Vi udmærker os med en fleksibilitet udover det forventede, vi er altid klar ved telefon og gør vores bedste for at løse de adhoc opgaver, i som kunde må støde på hver dag inden for fejning & højtryksspuling.

 

Vi sætter en ære i at opgaverne bliver udført til perfektion, og det afspejler sig også i vores maskin og bilpark, som er Danmarks mest moderne og gearet til alle opgaver i som kunde har brug for. 

 

Vores medarbejderstabel tæller mere end 10 ansatte med over 10 års erfaring inde for fejning & Højtrykspuling, kombinere man det med nøje udvalgte leverandører, der som os er klædt på til enhver given opgave. Resultere det i en virksomhed der må være din foretrukne samarbejdspartner, hvor ingen opgaver er for store eller små.

Vores mange års erfaring, samt fokus på vores kunder og deres behov, har givet en lang række glade kunder. Det bekræfter os i at det vi gør er det rigtige og resultere i at være den bedste på markedet med en fortsat ambition og lyst til at gøre vores arbejde bedre og optimere. Det giver os selvtilliden til at kunne sige, at enhver burde overveje os som samarbejdspartner/udbyder indenfor fejning eller højtryksspuling af dine arealer.
 
Vi sætter vore kunders behov først, og vores fokus er at få opgaven løst. 
Det kræver fleksibilitet som er vores varemærke...

Direktør

Jonas Skov Jacobsen

bottom of page